Hastens Leiderdorp GevelNachtHästens Flagshipstore Leiderdorp

Hästens Flagshipstore Leiderdorp

Elisabethhof 2

2353 EZ Leiderdorp

TEL: 071 - 58 94 344
 
Openingstijden:
 
maandag 13:00 - 17:30
dinsdag 09:30 - 17:30
woensdag 09:30 - 17:30
donderdag 09:30 - 17:30
vrijdag 09:30 - 17:30
zaterdag 09:30 - 17:00
zondag 12:00 - 17:00


Op de volgende feestdagen gesloten:
Nieuwjaarsdag, eerste paasdag, Koningsdag, eerste pinksterdag en eerste kerstdag.

Afspraken buiten openingstijden ook mogelijk op aanvraag.

 

Neem contact met ons op

Hastens Blue CheckWAT MAAKT HÄSTENS ZO BIJZONDER?

Het handwerk
De bedden en matrassen worden ambachtelijk gemaakt. Het gedegen handwerk en de aandacht voor details zijn overal terug te vinden in de producten. Bedden en dekmatrassen worden met de hand, stap voor stap, van natuurlijke materialen gemaakt. Een machine komt in het productieproces niet voor.


De natuurlijke materialen
Hästens gebruikt alleen natuurlijke materialen voor haar slaapsystemen. De vulling van de bedden en matrassen wordt gevormd door katoen, vlasvezel, zuivere wol en paardenhaar. Deze ademende materialen worden laag voor laag handmatig aangebracht. De bedframes worden gemaakt van massief Zweeds grenen. De veren in een Hästens worden gefabriceerd van Zweeds staal van de kwaliteit van pianosnaren. De stoffen worden op een milieuverantwoorde manier geweven en geverfd.


Kwaliteit die lang meegaat
De onderneming heeft een lange traditie in het bouwen van duurzame bedden. Het uitgangspunt van Hästens is dat u over 25 jaar nog even comfortabel ligt als op het moment dat u voor het eerst in uw bed plaatsneemt. De levensduur wordt getest door mechanische duurtesten waarbij een gewicht van 1400 Newton 30.000 keer over het bed heen en weer rolt. De randen worden getest door middel van stempelindrukken: 5000 keer met een gewicht van 1000 Newton. De sluitvastheid van de stoffen wordt middels een Martindale test bepaald op basis van 27.000 toeren. Alle testen worden uitgevoerd conform de algemeen aanvaarde SIS-norm. De resultaten van deze testen worden overigens niet gepubliceerd.

Contactformulier

Voornaam*
Invalid Input

Achternaam*
Invalid Input

E-mailadres*
Vul een geldig E-mailadres in

Telefoonnummer*
Invalid Input

Adres*
Invalid Input

Huisnummer*
Invalid Input

Postcode*
Invalid Input

Stad*
Invalid Input

Uw vraag of opmerking*
Invalid Input